ProAqua parketlak

Een zeer slijtvaste, waterverdunbare zijdeglanzende lak voor het behandelen van houten oppervlakken in de woning. Is in eerste instantie bedoeld voor het behandelen van vloeren, trappen of werkbladen in hout. . Door zijn extreme hardheid mag de ProAqua parketlak niet gebruikt worden voor het behandelen van oppervlakken in kurk. Vereist ook geen afzonderlijke primer, tenzij het te behandelen hout veel oliën of harsen bevat, in deze gevallen adviseren wij de speciale isolerende (kleurloze) grondering Ecotec Iso-Sol aan.

DeProAqua parketlak kan ook gebruikt worden om beton- of cementvloeren te behandelen. (*) De ProAqua parketlak kan dmv het Ecotec mixsysteem ingekleurd worden naar de meeste NCS of Ral kleuren.

Aan de Ecotec ProAqua parketlak werd een zuiver acrylaat toegevoegd om zo de slijtvastheid te kunnen vergroten, is vrij van formaldehyde.. De ProAqua parketlak is geschikt voor toepassing op speelgoed (EU-norm EN73 deel3).

 

Belangrijkste kenmerken

  • Op waterbasis
  • Zeer slijtvast
  • Snel drogend
  • Laat de ondergrond ademen
  • Bevat een zuiver acrylaat, vrij van formaldehydes
  • Zijdeglanzend aspect

(*) het moet hier gaan om zuivere minerale beton of cementvloeren, dus niet geschikt voor de behandeling van vervuilde of reeds ingekleurde, of met additieven verrijkte beton, poly-beton e.d. (voer in deze gevallen steeds een test uit).

Product details

Bijkomende informatie

Productcode

2-358X

Droogtijd

3de laag na minimum 6u aanbrengen, Overschilderbaar na 2u, Stofdroog na ongeveer 1 uur

Verbruik

13-15m²/L

Samenstelling

Acrylaat, Butoxyethanol, Conserveringsmiddel, Huidverhinderingsmiddel, Kiezelzuur, Methylpyrrolidon, Water

Inhoud

10L, 1L, 2,5L

Kleur

Kan ingekleurd worden met Ecotec mixsysteem naar NCS of RAL, Kleurloos